DEES Team

Wij zijn heel trots op ons talentvolle en gemotiveerde team dat het succes van DEES bepaalt.
Veel persoonlijke aandacht & focus op planning
Huiswerk maken in een andere huiskamer dan die van jezelf, zonder afleiding
Mijn zoon heeft zeer goede resultaten geboekt in een relatief korte periode
Heel betrokken & professioneel team
De DEES tosti en gezonde snacks werken zeer goed voor de concentratie
Ik kan me veel beter concentreren bij DEES dan op school
Ik voel me heel erg thuis bij DEES, de 2 anti-allergeen katten zijn ook heel rustgevend
We hebben thuis aanzienlijk minder stress dankzij DEES
Samen met de leerling, ouders en DEES halen we het beste uit de leerling
Ik heb het gevoel dat ik zelf mijn schoolresultaten kan beïnvloeden
Met de papieren weekplanner van DEES krijg ik pas echt overzicht
Leren wordt vanzelf leuk
We kijken naar de individuele talenten en leerstijlen van de leerlingen
Foto Dees

Désirée Arts

Dees heeft 25 jaar in de reclame gewerkt en haar sporen verdiend als organisator en inspirator. Na het Montessori Lyceum in Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas in de praktijk ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen en haar voorliefde voor het ondernemerschap. In 2012 richtte ze Dees Amsterdam Huiswerkbegeleiding op. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen en jongeren. “Samen op zoek gaan naar ieders talent”. Inmiddels is ze gecertificeerd jongerencoach. Dees is zelf ook moeder van 3 tieners.

WhatsApp Image 2023-03-08 at 4.43.29 PM
Alex Hedeman Joosten

Alex studeerde rechten. Voordat ze bij DEES kwam werken, heeft ze jarenlang zeil- en hockeyles gegeven aan kinderen tussen de 8 en 18 jaar. Ze geeft nog steeds zeilles, en in haar vrije tijd zeilt ze zelf ook graag –  als ze niet aan het windsurfen is. Op jonge leeftijd heeft Alex 5 jaar in Singapore en Indonesië gewoond. Ze is daar tweetalig opgevoed en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Haar beste middelbare school vakken waren (bedrijfs)economie, wiskunde en Engels.

Leila Cramwinckel

Leila studeert Beta Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Beta Gamma is een brede opleiding met allerlei verschillende disciplines waardoor ze haar vele interesses goed kan spreiden. Ze woont sinds kort ook in Amsterdam en heeft het daar erg naar haar zin. Leila luistert veel naar muziek, kijkt films, maar is vooral vaak met haar vrienden te vinden. Ze geeft nu al een paar jaar bijles en vindt het fijn om leerlingen goed te kunnen helpen.

Mathilde Binnekamp

Mathilde studeert Bèta-Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft hier voor de richting natuurkunde gekozen. Ze is vooral goed in bèta vakken zoals natuurkunde en wiskunde. Op de middelbare heeft ze ook een aantal extra diploma’s voor Engels en Frans behaald, dus hierbij kan ze ook goed helpen.

Maarten Polman

Maarten is geschiedenisleraar en al jaren literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen. Met intensieve begeleiding helpt hij leerlingen die hierin een achterstand hebben opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel tot de kern van een didactisch probleem te komen. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja, van voetbal.

Julia Quirijnen

Julia studeert geneeskunde aan de VU. Ze is vooral goed in Beta vakken. Vooral in biologie, wiskunde en scheikunde. Ze heeft al een aantal jaar ervaring met het geven van bijles en het helpen met plannen. Julia vind het leuk om met kinderen te werken en heeft naast het bijles geven ook een aantal jaar oppaservaring. Hierdoor kan ze goed met kinderen omgaan en hen op een positieve manier stimuleren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te tennissen, te reizen en af te spreken met vrienden.

Femke
Femke Haasloop Werner
Femke studeert politicologie aan de UvA. Naast deze studie volgt ze twee minors in macro-economie en journalistiek. Door haar drukke schema is ze een expert geworden op het gebied van plannen, en helpt kinderen hier ook graag mee. Op de middelbare school had Femke een beta-pakket met geschiedenis en Frans. Naast haar studie vindt ze het leuk om af te spreken met vriendinnen, te tennissen en te dansen

Lukas Visser Koopmans

Lukas studeert Bèta-gamma. Vanaf volgend jaar gaat hij zich binnen deze brede studie specialiseren in politicologie en pedagogische wetenschappen. Hij is geduldig en vindt het leuk om na uitleg het kwartje te zien vallen bij leerlingen. Lukas is actief binnen zijn studievereniging, loopt graag hard en houdt van  anderen aan het lachen krijgen.

Roos

Roos Neervoort

De Limburgse Roos is 20 jaar oud en studeert geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarom is zij helemaal thuis in de bètavakken zoals scheikunde, natuurkunde en biologie. In haar vrije tijd gaat ze het liefst naar de zee of staat ze op het hockeyveld. Roos werkt graag met kinderen. Voorheen was dat als oppas en hockeytrainster, en nu kan ze daar huiswerkbegeleiding en bijles aan toevoegen.

Enno
Enno van Lingen

Enno studeert de interdisciplinaire studie Bèta-Gamma aan de UvA en wil graag zijn kennis van de middelbare school gebruiken om leerlingen te helpen! Naast zijn studie sport hij graag. Als er een beetje wind staat in het weekend is hij te vinden aan de zee om te kitesurfen. Doordeweeks is hij meestal in de sportschool of op het voetbalveld. 

elce

Eelke Meindersma

Eelke is dit jaar begonnen met de Universitaire PABO aan de UvA. Hij heeft dus veel ervaring met basisschoolkinderen, maar hij vind het ook heel leuk om oudere leerlingen te helpen. Hij houdt heel erg van voetbal, kajakken en dingen doen met vrienden. Zelf heeft hij ook een aantal jaar huiswerkbegeleiding gekregen van Dees dus hij weet hoe nuttig het kan zijn.

marco

Maro Ockhuijsen

Maro studeert Farmaceutische Wetenschappen aan de VU. Hij is geboren en getogen in Amsterdam en fietst het liefst overal naartoe in de stad. Naast fietsen zijn zijn hobby’s fotograferen, programmeren en met vrienden afspreken.

ef540d50-d0cd-41a8-bcd0-4005dcface13

Pieter van der Zijden

Pieter is 19 jaar oud en tweedejaars student business analytics aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij heeft bijles geven altijd erg leuk gevonden en is daarom bij Dees komen werken. Daarnaast is wiskunde één van zijn favoriete vakken en hij hoopt zijn enthousiasme over te kunnen brengen op de leerlingen. Verder houdt hij van (zweef)vliegen en programmeren.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 5.27.30 PM

Pelle de Beer

Pelle studeert natuur- en sterrenkunde. Door deze studie is hij heel goed geworden in de bètavakken zoals wiskunde en natuurkunde. Hij vindt het ook heel erg leuk om mensen hiermee te helpen. Naast zijn studie houdt Pelle  van muziek en speelt hij zelf ook gitaar. Daarnaast vindt hij het ook leuk om met vrienden af te spreken en films te kijken.

Screenshot 2023-04-12 171242

Christiaan Janssen

 

Christiaan is 18 jaar oud en zit in het tweede jaar van de studie Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam. Voor de major van zijn studie heeft hij Politics gekozen. Hij houdt van sport: vooral hockey, voetbal en skiën. Hij woont pas kort in Amsterdam, maar heeft al helemaal zijn plekje gevonden.

WhatsApp Image 2023-04-17 at 12.02.14 PM

Anne Claus

Anne heeft net de bachelor Bèta-gamma met een major in Natuurkunde afgerond. Als echte bèta nerd vind ze het leuk om leerlingen te helpen met exacte vakken. Naast haar studie zit Anne graag achter haar naaimachine waar ze kleding maakt, verder vind ze het leuk om veel tijd met vrienden te besteden.

c76b99c5-403e-4c7d-a0bd-8975197502f2

Frederique Kats

Frederique is bezig met haar master aan de Universiteit van Amsterdam. Ze wil hierna als docent wiskunde in het voortgezet onderwijs aan het werk gaan. Ze vind het dus heel leuk om leerlingen te helpen, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Verder geeft ze korfbaltraining aan een groep tieners, en is ze zelf veel bezig met sporten.

dc1af3b4-bcde-424e-9fc2-ea0fc235bde1

Buddy & Charlie

Buddy (rood) is al 5 jaar mentor bij DEES. Charlie (grijs) is er sinds maart bijgekomen en is de clown van de groep. Het liefste slaapt Buddy de hele dag en Charlie wil dan altijd spelen. BTW… we zijn alle twee anti-allergeen katten.

DEES visie

Meer weten ?

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow