DEES Team

Wij zijn heel trots op ons talentvolle en gemotiveerde team dat het succes van DEES bepaalt.
Veel persoonlijke aandacht & focus op planning
Huiswerk maken in een andere huiskamer dan die van jezelf, zonder afleiding
Mijn zoon heeft zeer goede resultaten geboekt in een relatief korte periode
Heel betrokken & professioneel team
De DEES tosti en gezonde snacks werken zeer goed voor de concentratie
Ik kan me veel beter concentreren bij DEES dan op school
Ik voel me heel erg thuis bij DEES, de 2 anti-allergeen katten zijn ook heel rustgevend
We hebben thuis aanzienlijk minder stress dankzij DEES
Samen met de leerling, ouders en DEES halen we het beste uit de leerling
Ik heb het gevoel dat ik zelf mijn schoolresultaten kan beïnvloeden
Met de papieren weekplanner van DEES krijg ik pas echt overzicht
Leren wordt vanzelf leuk
We kijken naar de individuele talenten en leerstijlen van de leerlingen
Foto Dees

Désirée Arts

Dees heeft 25 jaar in de reclame gewerkt en haar sporen verdiend als organisator en inspirator. Na het Montessori Lyceum in Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas in de praktijk ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen en haar voorliefde voor het ondernemerschap. In 2012 richtte ze Dees Amsterdam Huiswerkbegeleiding op. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen en jongeren. “Samen op zoek gaan naar ieders talent”. Inmiddels is ze gecertificeerd jongerencoach. Dees is zelf ook moeder van 3 tieners.

Schermafbeelding2021-02-11om21_

Jitske Luijendijk

Jitske is manager bij Dees. Na haar opleiding aan de Breitner Academie heeft ze op scholen in en rondom Amsterdam lesgegeven in kunstvakken zoals tekenen, handvaardigheid en CKV. Als docent was ze betrokken bij haar leerlingen en haalde ze veel plezier uit motiveren en coachen. Jitske heeft hiervoor gewerkt in het Rijksmuseum, waar ze haar expertise op kunsteducatie en gastvrijheid verder ontwikkelde. Ze heeft in Australië gewoond waardoor ze vloeiend Engels spreekt.  Ze bezoekt graag musea en houdt van reizen.

Leila Cramwinckel

Leila studeert Beta Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Beta Gamma is een brede opleiding met allerlei verschillende disciplines waardoor ze haar vele interesses goed kan spreiden. Ze woont sinds kort ook in Amsterdam en heeft het daar erg naar haar zin. Leila luistert veel naar muziek, kijkt films, maar is vooral vaak met haar vrienden te vinden. Ze geeft nu al een paar jaar bijles en vindt het fijn om leerlingen goed te kunnen helpen.

Mathilde Binnekamp

Mathilde studeert Bèta-Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft hier voor de richting natuurkunde gekozen. Ze is vooral goed in bèta vakken zoals natuurkunde en wiskunde. Op de middelbare heeft ze ook een aantal extra diploma’s voor Engels en Frans behaald, dus hierbij kan ze ook goed helpen.

Maarten Polman

Maarten is geschiedenisleraar en al jaren literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen. Met intensieve begeleiding helpt hij leerlingen die hierin een achterstand hebben opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel tot de kern van een didactisch probleem te komen. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja, van voetbal.

Julia Quirijnen

Julia studeert geneeskunde aan de VU. Ze is vooral goed in Beta vakken. Vooral in biologie, wiskunde en scheikunde. Ze heeft al een aantal jaar ervaring met het geven van bijles en het helpen met plannen. Julia vind het leuk om met kinderen te werken en heeft naast het bijles geven ook een aantal jaar oppaservaring. Hierdoor kan ze goed met kinderen omgaan en hen op een positieve manier stimuleren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te tennissen, te reizen en af te spreken met vrienden.

Femke Haasloop Werner

Femke studeert politicologie aan de UvA. Naast deze studie volgt ze twee minors in macro-economie en journalistiek. Door haar drukke schema is ze een expert geworden op het gebied van plannen, en helpt kinderen hier ook graag mee. Op de middelbare school had Femke een beta-pakket met geschiedenis en Frans. Naast haar studie vindt ze het leuk om af te spreken met vriendinnen, te tennissen en te dansen.

Lukas Visser Koopmans

Lukas studeert Bèta-gamma. Vanaf volgend jaar gaat hij zich binnen deze brede studie specialiseren in politicologie en pedagogische wetenschappen. Hij is geduldig en vindt het leuk om na uitleg het kwartje te zien vallen bij leerlingen. Lukas is actief binnen zijn studievereniging, loopt graag hard en houdt van  anderen aan het lachen krijgen.

Roos

Roos Neervoort

De Limburgse Roos is 20 jaar oud en studeert geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarom is zij helemaal thuis in de bètavakken zoals scheikunde, natuurkunde en biologie. In haar vrije tijd gaat ze het liefst naar de zee of staat ze op het hockeyveld. Roos werkt graag met kinderen. Voorheen was dat als oppas en hockeytrainster, en nu kan ze daar huiswerkbegeleiding en bijles aan toevoegen.

Enno
Enno van Lingen

Enno studeert de interdisciplinaire studie Bèta-Gamma aan de UvA en wil graag zijn kennis van de middelbare school gebruiken om leerlingen te helpen! Naast zijn studie sport hij graag. Als er een beetje wind staat in het weekend is hij te vinden aan de zee om te kitesurfen. Doordeweeks is hij meestal in de sportschool of op het voetbalveld. 

elce

Eelke Meindersma

Eelke is dit jaar begonnen met de Universitaire PABO aan de UvA. Hij heeft dus veel ervaring met basisschoolkinderen, maar hij vind het ook heel leuk om oudere leerlingen te helpen. Hij houdt heel erg van voetbal, kajakken en dingen doen met vrienden. Zelf heeft hij ook een aantal jaar huiswerkbegeleiding gekregen van Dees dus hij weet hoe nuttig het kan zijn.

marco

Maro Ockhuijsen

Maro studeert Farmaceutische Wetenschappen aan de VU. Hij is geboren en getogen in Amsterdam en fietst het liefst overal naartoe in de stad. Naast fietsen zijn zijn hobby’s fotograferen, programmeren en met vrienden afspreken.

lucas

Lucas Baurichter

Lucas studeert Econometrie en begint dit jaar aan zijn master aan de UvA. Hij heeft 6 jaar in Qatar gewoond, daarna een aantal jaren in Zwolle en sinds twee jaar is hij weer terug in zijn geboortestad. Hij speelt tennis en is geïnteresseerd in muziek. Verder houdt Lucas van puzzels en (board)games. 

cara

Cara Lobach

Cara is 18 jaar oud en werkt vanaf september bij DEES. Hiernaast studeert ze interdisciplinaire sociale wetenschappen aan de UVA. In haar vrije tijd speelt Cara hockey of roeit ze over de Amstel. En ze is vaak te vinden bij haar vrienden. Cara heeft het afgelopen jaar ook ervaring bij een ander huiswerkinstituut opgedaan.

Mees

Mees Lammers

Mees is 20 jaar en studeert Geschiedenis aan de UvA. Hij woont met twee vrienden in Amsterdam en vindt het leuk om in z’n vrije te voetballen, een film te kijken of te lezen.

inger-marie

Inger-Marie Smid

Inger is 19 jaar en geeft bij DEES bijles en is ook een begeleider voor de huiswerkbegeleiding. Gedurende de week studeert ze voltijd Milieuwetenschappen aan de Universiteit Wageningen en daarnaast deeltijd Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. In haar weekenden vindt ze het heerlijk om lange wandelingen te maken met haar vriend en lekker met vriendinnen ergens iets te gaan drinken. 

anna

Anna Nijmeijers

Anna is bijna klaar met haar studie psychologie aan de UvA. Buiten haar studie om vind ze het leuk om te koken, zingt ze in een bandje en leest ze graag.

WhatsApp Image 2022-11-23 at 3.14.03 PM

Maes van den Bosch

Maes is 20 jaar oud en geeft bij DEES bijles en huiswerkbegeleiding. Hij studeert momenteel Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daarvoor op het Fons Vitae gezeten. In z’n vrije tijd kijkt hij graag naar films, gaat hij naar feestjes, en gaat hij op lange zoektochten naar vage feitjes. 

Profielfoto Kika de Rooij

Kika de Rooij

Kika is 20 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. ze studeert aan de UvA en focust zich daar vooral op film en cultuur! Ze houdt hiernaast ook van fotografie, muziek, taal en massages. Ze werkt al een lange tijd met kinderen, in de vorm van toneellessen of bijlessen en huiswerkbegeleiding. 

dc1af3b4-bcde-424e-9fc2-ea0fc235bde1

Buddy & Charlie

Buddy (rood) is al 5 jaar mentor bij DEES. Charlie (grijs) is er sinds maart bijgekomen en is de clown van de groep. Het liefste slaapt Buddy de hele dag en Charlie wil dan altijd spelen. BTW… we zijn alle twee anti-allergeen katten.

DEES visie

Meer weten ?

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow