DEES Team

Wij zijn erg trots op ons talentvolle en gemotiveerde team dat het succes van DEES bepaalt.

Désirée Arts

Dees heeft 25 jaar in de reclame gewerkt en haar sporen verdiend als organisator en inspirator. Na het Montessori Lyceum in Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas in de praktijk ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen en haar voorliefde voor het ondernemerschap. In 2012 richtte ze Dees Amsterdam Huiswerkbegeleiding op. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen en jongeren. “Samen op zoek gaan naar ieders talent”. Inmiddels is ze gecertificeerd jongerencoach. Dees is zelf ook moeder van 3 tieners.

Jitske Luijendijk

Jitske is manager bij Dees. Na haar opleiding aan de Breitner Academie heeft ze op scholen in en rondom Amsterdam lesgegeven in kunstvakken zoals tekenen, handvaardigheid en CKV. Als docent was ze erg betrokken bij haar leerlingen en haalde ze veel plezier uit motiveren en coachen. Jitske heeft ook gewerkt in het Rijksmuseum, waar ze haar expertise op kunsteducatie en gastvrijheid verder ontwikkelde. Omdat ze ook in Australië heeft gewoond is ze vaardig in Engels. Ze bezoekt graag musea en houdt van reizen.

Leila Cramwinckel

Leila studeert Beta Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Beta Gamma is een brede opleiding met allerlei verschillende disciplines waardoor ze haar interesses kan spreiden. Ze woont sinds kort ook in Amsterdam en heeft het daar erg naar haar zin. Leila luistert veel muziek, kijkt films, maar is vooral vaak met vrienden te vinden. Ze geeft nu al een paar jaar bijles en vindt het fijn om leerlingen goed te kunnen helpen.

Mathilde Binnekamp

Mathilde studeert Bèta-Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft hier de major natuurkunde gekozen en is dus vooral goed in bèta vakken zoals natuurkunde en wiskunde. Op de middelbare heeft ze ook een aantal extra diploma’s voor Engels en Frans behaald, dus hierbij kan ze ook extra helpen.

Maarten Polman

Maarten is geschiedenisleraar en al jaren literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen. Hij heeft met aantoonbare resultaten leerlingen intensief begeleid die een achterstand hadden opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel tot de kern van een didactisch probleem te komen. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja: van voetbal.

Julia Quirijnen

Julia studeert geneeskunde aan de VU. Hierom  is ze erg thuis in Beta vakken, zoals biologie, wiskunde en scheikunde. Ze heeft al een aantal jaar ervaring met het geven van bijles en het helpen met plannen. Julia vind het erg leuk om met kinderen te werken en heeft naast het bijles geven ook een aantal jaar oppaservaring. Hierdoor weet ze goed met kinderen om te gaan en hen op een positieve manier te stimuleren. In haar vrije tijd vindt ze het erg leuk om te tennissen, te reizen en af te spreken met vrienden.

Femke Haasloop Werner

Femke studeert politicologie aan de UvA. Naast deze studie volgt ze ook twee minors in macro-economie en journalistiek. Hierdoor heeft ze goed leren plannen en wil de leerlingen hier graag mee helpen. Op de middelbare school had Femke een beta-pakket met geschiedenis en Frans. Naast haar studie vindt ze het leuk om te tennissen, te dansen en af te spreken met vriendinnen.

Lukas Visser Koopmans

Lukas studeert Bèta-gamma. Vanaf volgend jaar gaat hij zich binnen die brede studie specialiseren op het gebied van politicologie en pedagogische wetenschap. Hij is geduldig en vindt het leuk om na uitleg het kwartje te zien vallen bij leerlingen. Lukas is actief binnen de studievereniging, loopt graag hard en probeert vaak anderen aan het lachen te krijgen.

Roos Neervoort

De Limburgse Roos is 20 jaar oud en studeert geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarom is zij helemaal thuis in de bètavakken zoals scheikunde, natuurkunde en biologie. In haar vrije tijd gaat ze het liefst naar de zee of staat ze op het hockeyveld. Roos werkt graag met kinderen. Voorheen was dat als oppas en hockeytrainster, en nu kan ze daar de huiswerkbegeleiding aan toevoegen.

Enno van Lingen

Enno studeert de interdisciplinaire studie Bèta-Gamma aan de UvA en wil graag zijn kennis van de middelbare school gebruiken om leerlingen te helpen! Naast zijn studie sport hij graag. In het weekend, als het waait, gaat hij naar de zee om te kitesurfen en door de week zit hij meestal in de sportschool of op het voetbalveld. 

Isa van Oijen

Isa is 21 jaar oud en studeert Bèta-Gamma aan de UvA. Volgend jaar gaat ze beginnen met haar major Brein en Cognitie. Bèta-Gamma is een enorm interdisciplinaire studie. Isa’s interesses liggen bij wiskunde tot aan filosofie. Ze komt uit Amsterdam en is in 2019 geslaagd van het Amsterdams Lyceum. Hier heeft ze een diploma gehaald met de profielen N&T en N&G. Naast haar studie geeft ze graag bijles en huiswerkbegeleiding om andere kinderen te helpen met behalen van goede cijfers, en ook spreekt ze graag af met vriendinnen. Ze is altijd in voor een gezellig praatje, of een lolletje, maar er moet natuurlijk wel hard gewerkt blijven worden!

WhatsApp Image 2022-08-19 at 12.24.08 PM

Maro Ockhuijsen

Maro studeert Farmaceutische Wetenschappen aan de VU. Hij is geboren en getogen in Amsterdam en gata het liefste overal naartoe op de fiets. Naast fietsen zijn zijn hobby’s fotograferen, programmeren en gezellig met vrienden afspreken.  

Lucas

Lucas Baurichter

Lucas studeert Econometrie en begin dit jaar aan mijn master aan de UvA. Hij heeft 6 jaar in Qatar gewoond, daarna een aantal jaren in Zwolle en sinds twee jaar is hij weer terug in mijn geboortestad. Hij speelt tennis en hij is geïnteresseerd in muziek. Verder houdt Lucas van puzzels en (board)games. 

Cara

Cara Lobach

Cara is 18 jaar oud en komt vanaf september bij DEES werken. Naast het werken bij DEES studeert ze interdisciplinaire sociale wetenschappen aan de UVA. In haar vrije tijd speelt Cara hockey of gaat ze iets gezelligs doen met vrienden. Cara heeft het afgelopen jaar ook bij een huiswerkbegeleiding gewerkt.

Buddy & Charly

Ik ben Buddy (rood) en ben al 5 jaar mentor bij DEES. Charlie (grijs) is er sinds maart bijgekomen en is de clown. Het liefste slaapt Buddy de hele dag en Charlie wil dan altijd spelen daar word ik een beetje moe van… het liefste liggen en spelen we met de kinderen. We zijn trouwens anti-allergeen katten.

DEES visie

Meer weten ?

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow