DEES Team

Wij zijn erg trots op ons talentvolle en gemotiveerde team dat in belangrijke mate het succes van DEES bepaalt.

Désirée Arts

Dees heeft 25 jaar in de reclame gewerkt en haar sporen verdiend als organisator en inspirator. Na het Montessori Lyceum in Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas in de praktijk ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen en haar voorliefde voor het ondernemerschap. In 2012 richtte ze Dees Amsterdam Huiswerkbegeleiding op. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen en jongeren. “Samen op zoek gaan naar ieders talent”. Inmiddels is ze gecertificeerd jongerencoach. Dees is zelf ook moeder van 3 tieners.

Jitske Luijendijk

Jitske is coördinator bij Dees. Na haar opleiding aan de Breitner Academie heeft ze op scholen in en rondom Amsterdam lesgegeven in kunstvakken zoals tekenen, handvaardigheid en CKV. Als docent was ze erg betrokken bij haar leerlingen en haalde ze veel plezier uit motiveren en coachen. Jitske heeft ook gewerkt in het Rijksmuseum, waar ze haar expertise op kunsteducatie en gastvrijheid verder ontwikkelde. Omdat ze ook in Australië heeft gewoond is ze vaardig in Engels. Ze bezoekt graag musea en houdt van reizen.

Leila Cramwinckel

Leila studeert Beta Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Beta Gamma is een brede opleiding met allerlei verschillende disciplines waardoor ze haar interesses kan spreiden. Ze woont sinds kort ook in Amsterdam en heeft het daar erg naar haar zin. Leila luistert veel muziek, kijkt films, maar is vooral vaak met vrienden te vinden. Ze geeft nu al een paar jaar bijles en vindt het fijn om leerlingen goed te kunnen helpen.

Fleur Hessing 

Fleur is opgegroeid in Amsterdam. Haar middelbare school was het Gerrit van der Veen College. Ze studeert nu Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies aan de UvA. Taal, cultuur en gedrag interesseren haar. Op de middelbare school heeft ze bijles gegeven in Nederlands, Frans en Duits. Ze vindt het leuk om kinderen te helpen. Verder houdt ze van schrijven, lezen, acteren en stijldansen. Dus schrik niet als ze dansend binnenkomt. 

Lynn Haasloop Werner

Lynn studeert psychologie aan de UvA. Op de middelbare school had ze een beta-pakket met talen en geschiedenis. Ze was daar actief bij de leerlingen-vereniging en deed het afgelopen jaar een bestuursjaar bij de studievereniging. Door beide ervaringen heeft ze goed leren plannen en dat hoopt ze over te dragen aan leerlingen. Naast studeren houdt ze erg van snowboarden, dansen en met vriendinnen afspreken.

Maarten Polman

Maarten is geschiedenisleraar en al jaren literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen. Hij heeft met aantoonbare resultaten leerlingen intensief begeleid die een achterstand hadden opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel tot de kern van een didactisch probleem te komen. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja: van voetbal.

Maureen Minnema

Maureen studeert Bèta-gamma. Een interdisciplinaire studie die sociale- en bètawetenschappen met elkaar combineert en daarom goed bij haar brede interesse past. Ze is betrokken en zette zich op de middelbare school in voor de leerlingenraad. Maureen vindt het belangrijk dat iemand leert op een manier die bij hem past, zodat elk kind plezier kan beleven aan school. Naast haar studie, geniet ze van muziek maken of is ze te vinden op de schaatsbaan.

Mathilde Binnekamp

Mathilde studeert Bèta-Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft hier de major natuurkunde gekozen en is dus vooral goed in bèta vakken zoals natuurkunde en wiskunde. Op de middelbare heeft ze ook een aantal extra diploma’s voor Engels en Frans behaald, dus hierbij kan ze ook extra helpen.

Quinten Toor

Quinten zit in de 6e klas van het Cygnus Gymnasium. Hij volgt een N & T pakket met Wiskunde D, Informatica en Biologie als extra vakken. Hij is erg sterk op het gebied van bètavakken. Graag studeert hij volgend jaar Informatica aan de UvA. Zelf heeft zat hij ook in de eerste twee klassen van de middelbare school bij DEES Amsterdam voor huiswerkbegeleiding. Hij is 17 jaar oud en woont al zijn hele leven in Amsterdam. Hij houdt erg van sporten.

Jort Grobbe

Jort Grobbe studeert pedagogische wetenschappen aan de UvA. Hij heeft veel interesse in de ontwikkeling van kinderen en de wijze waarop kinderen zo goed mogelijk begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling. Hij heeft stage gelopen bij verschillende groepen op de basisschool en weet daarom kinderen goed te stimuleren en te helpen bij het leren. Naast studeren vind Jort het leuk om te roeien, te snowboarden of tijd te spenderen met vrienden.

Julie Arts

Julie studeert Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, en woont in Amsterdam. Op de middelbare school had ze een CM profiel met Wiskunde B en Biologie. Julie geeft al sinds de vierde klas van de middelbare school bijlessen aan kinderen. Naast haar studie en werk bij DEES gaat ze graag op reis en werkt ze met veel plezier in een restaurant. 

Julia Quirijnen

Julia studeert geneeskunde aan de VU. Hierom  is ze erg thuis in Beta vakken, zoals biologie, wiskunde en scheikunde. Ze heeft al een aantal jaar ervaring met het geven van bijles en het helpen met plannen. Julia vind het erg leuk om met kinderen te werken en heeft naast het bijles geven ook een aantal jaar oppaservaring. Hierdoor weet ze goed met kinderen om te gaan en hen op een positieve manier te stimuleren. In haar vrije tijd vindt ze het erg leuk om te tennissen, te reizen en af te spreken met vrienden.

Josie Krijgsman

Josie studeert Klinische Psychologie aan de UvA en en verdiept zich in wat (ab)normaal gedrag is, de achterliggende redenen en hoe je dit kan behandelen. Ze houdt van structuur en plannen en vindt het een uitdaging om dit aan kinderen over te dragen. Ze heeft veel ervaring met huiswerkbegeleiding, met name aan de alfa kant. Ze wil graag een goede band met kinderen opbouwen en ze goed helpen. Haar vrije tijd besteedt ze vooral met familie en vrienden.

Femke Haasloop Werner

Femke studeert politicologie aan de UvA. Naast deze studie volgt ze ook twee minors in macro-economie en journalistiek. Hierdoor heeft ze goed leren plannen en wil de leerlingen hier graag mee helpen. Op de middelbare school had Femke een beta-pakket met geschiedenis en Frans. Naast haar studie vindt ze het leuk om te tennissen, te dansen en af te spreken met vriendinnen.

Kika de Rooij

Kika is 20 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ze studeert aan de UvA en daar focust ze zich vooral op film en cultuur! Hiernaast houdt Kika zich ook bezig met fotografie, muziek, taal en massage. Ze werkt al een lange tijd met kinderen, soms in de vorm van toneellessen en soms in de vorm van bijlessen en huiswerkbegeleiding. Dat is precies wat ze ook hier bij Dees Amsterdam gaat doen! 

Enno van Lingen

Enno studeert de interdisciplinaire studie Bèta-Gamma aan de UvA en wil graag zijn kennis van de middelbare school gebruiken om leerlingen te helpen! Naast zijn studie sport hij graag. In het weekend, als het waait, gaat hij naar de zee om te kitesurfen en door de week zit hij meestal in de sportschool of op het voetbalveld. 

Roos Neervoort

De Limburgse Roos is 20 jaar oud en studeert geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarom is zij helemaal thuis in de bètavakken zoals scheikunde, natuurkunde en biologie. In haar vrije tijd gaat ze het liefst naar de zee of staat ze op het hockeyveld. Roos werkt graag met kinderen. Voorheen was dat als oppas en hockeytrainster, en nu kan ze daar de huiswerkbegeleiding aan toevoegen.

Saul Bergai

Saul is nieuwsgierig en houdt erg van mensen. Hij heeft veel geduld, en vindt het belangrijk dat er ruimte is om zelf ergens achter te komen. Hij komt uit Amsterdam en woont daar ook nog steeds. Zijn hobbies zijn dansen, muziek luisteren, lezen, met mensen zijn, en praten. Zelf heeft Saul redelijk wat moeite gehad met plannen en huiswerk bijhouden tijdens de middelbare school, dus hij begrijpt kinderen die wat hulp nodig hebben maar al te goed. Daarom doet hij zijn best om een leerling het gevoel te geven dat hij hen ziet en probeert te begrijpen. Hij wil samen de beste manier vinden om iets te leren, want uiteindelijk denkt hij dat het super leuk is als je iets nieuws geleerd hebt!

Prem Chatterjee

Prem zit in zijn tweede jaar van de Bachelor Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het bijhouden van het voetbalnieuws, speelt hij zelf ook graag voetbal. Onlangs is hij begonnen met snowboarden. Hier kan hij nog wel wat tips voor gebruiken.

Mariska Langhout

Mariska studeert pedagogiek aan de Inholland. Hiervoor heeft ze de mhbo marketing en communicatie opleiding afgerond. Ze heeft ervaring met het begeleiden van basisschool kinderen. Ze is goed in plannen en wil dat dan ook graag aan andere leren. In haar vrije tijd vindt ze het erg leuk om paard te rijden, te reizen en af te spreken met vrienden.

Lukas Visser Koopmans

Lukas studeert Bèta-gamma. Vanaf volgend jaar gaat hij zich binnen die brede studie specialiseren op het gebied van politicologie en pedagogische wetenschap. Hij is geduldig en vindt het leuk om na uitleg het kwartje te zien vallen bij leerlingen. Lukas is actief binnen de studievereniging, loopt graag hard en probeert vaak anderen aan het lachen te krijgen.

Isa van Oijen

Isa is 21 jaar oud en studeert Bèta-Gamma aan de UvA. Volgend jaar gaat ze beginnen met haar major Brein en Cognitie. Bèta-Gamma is een enorm interdisciplinaire studie. Isa’s interesses liggen bij wiskunde tot aan filosofie. Ze komt uit Amsterdam en is in 2019 geslaagd van het Amsterdams Lyceum. Hier heeft ze een diploma gehaald met de profielen N&T en N&G. Naast haar studie geeft ze graag bijles en huiswerkbegeleiding om andere kinderen te helpen met behalen van goede cijfers, en ook spreekt ze graag af met vriendinnen. Ze is altijd in voor een gezellig praatje, of een lolletje, maar er moet natuurlijk wel hard gewerkt blijven worden!

Buddy & Charly

Ik ben Buddy (rood) en ben al 5 jaar mentor bij DEES. Charlie (grijs) is er sinds maart bijgekomen en is de clown. Het liefste slaapt Buddy de hele dag en Charlie wil dan altijd spelen daar word ik een beetje moe van… het liefste liggen en spelen we met de kinderen.

DEES visie

Meer weten ?

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan