DEES Amsterdam werkt!

Bijles Scheikunde

Fijne leeromgeving

DEES Amsterdam

bijles scheikunde Amsterdam Oost centrum plantage

Bijles Scheikunde

Inschrijven?

Voldoende resultaat met bijles scheikunde

Scheikunde gaat over dingen die we niet kunnen waarnemen. Dat maakt dit vak voor sommige leerlingen erg moeilijk, omdat het zo ongrijpbaar is. De stof heeft iets vaags of abstracts, wat vervelend kan zijn. Als er daarbij ook nog een docent komt die de stof begrijpt, maar niet goed kan uitleggen, wordt een voldoende resultaat behalen wel erg lastig.

Gelukkig weten onze ervaren begeleiders van Dees Amsterdam precies wat er nodig is om jou te enthousiasmeren. Tijdens een bijles scheikunde leer jij de stof op de juiste manier. Het leren voor een bètavak vereist een andere aanpak dan andere vakken. Het is veel grafieken maken, tabellen ontcijferen, logisch redeneren. Het is eigenlijk net als wiskunde, of natuurkunde. Op de toetsen worden vragen gesteld die inzicht vereisen, en dat kan ingewikkeld zijn. Onze begeleiders snappen wat er gevraagd wordt vanuit de school, en weten hier goed op in te spelen en jou als leerling op de juiste manier te ondersteunen.

Bijles scheikunde in een huiskamersetting

Eerst even tot rust komen. Dat is waar we de dag mee beginnen, voordat de bijles scheikunde bij Dees Amsterdam start. Een kopje koffie of thee, met een lekkere tosti erbij. Vervolgens kijken waar de pijnpunten zitten. Als leerling ben jij de baas over je persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je op dit moment staat, of er een toets of een examen aan zit te komen en wat je daar precies voor moet leren. Onze begeleiders zullen de bijles scheikunde zo inrichten dat deze precies aansluit bij jouw behoeften.

Bij Dees Amsterdam hebben we gemerkt dat het leren in een prettige omgeving beter werkt dan in een schoolse omgeving. Om die reden hechten we veel waarde aan onze huiselijk ingerichte locaties in Amsterdam Oost / Centrum. We zien dat de resultaten van onze leerlingen gemiddeld genomen erg hoog liggen. We scoren zelfs een slagingspercentage van 100% op de persoonlijke leerdoelen! 

De leerlingen die we krijgen komen van middelbare scholen waaronder: Gerrit van der Veen, IVKO, Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Barlaeus en Amsterdams Lyceum.

‘leren leren’ is een vast onderdeel van bijles scheikunde 

Een bijles scheikunde gaat bij Dees Amsterdam niet alleen over de stof die je moet leren voor een aankomende toets of examen. Minstens net zo belangrijk vinden wij de manier waarop je de stof tot je neemt. Het is immers zonde om heel veel leeruren weg te gooien aan inefficiënt leren. Door onze beproefde ‘leren leren’ methode toe te passen, leer jij precies datgene wat je moet leren, binnen de tijd die daarvoor gegeven is.

Onderdeel van onze methode tijdens een bijles scheikunde is bijvoorbeeld het maken van een planning. Erg belangrijk, want hier leer je de stof op te delen in behapbare stukken, die je vervolgens gemakkelijk weg kan zetten. Daarnaast krijg je les in het maken van mindmaps. Met een mindmap kun je tijdens een bijles scheikunde gemakkelijk hoofd- van bijzaken van elkaar onderscheiden.

Bijles scheikunde iets voor jou?

Een bijles scheikunde is ontzettend gemakkelijk in te plannen. Het is mogelijk om een fysieke bijles in te plannen, maar als je het prettiger vindt om dit online te doen is dit uiteraard ook mogelijk. We kunnen je digitaal ook prima op weg helpen naar een goed cijfer. Benieuwd naar wat Dees Amsterdam voor jou kan betekenen? Wil je eindelijk een voldoende resultaat behalen op scheikunde?  

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow