DEES Amsterdam werkt!

Bijles Aardrijkskunde

Hoog slagingspercentage

Met plezier!

Bijles Aardrijkskunde

Inschrijven?

Waar denk jij aan bij Globalisering? Weet je wat een Moesson is? En hoe bekend ben jij eigenlijk met het Demografisch Transitiemodel? De kans is aanwezig dat je op alle vragen ‘huh, wat?’ hebt geantwoord. Dat is helemaal niet erg, want het vak aardrijkskunde is niet voor iedereen weggelegd!

De ervaren docenten van DEES Amsterdam weten vaak precies waar leerlingen vastlopen, en kunnen hier heel gericht op inspelen. Neem bijles aardrijkskunde bij DEES en je weet binnen de kortste keren iets zinnigs te zeggen over zaken als erosie en platentektoniek. De kans zit er dik in dat je aardrijkskunde zelfs leuk gaat vinden! Wie had dat gedacht?

Bijles aardrijkskunde in een vertrouwde omgeving

De bijlessen aardrijkskunde worden gegeven in een rustige, huiselijke omgeving. Dit vinden wij minstens even belangrijk als de kwaliteit van de lessen die worden gegeven. Het is bewezen dat leren in een  vertrouwde omgeving meer stimuleert en motiveert dan op locaties waarin leerlingen zich minder thuis voelen.

Bij DEES Amsterdam werken getrainde en kundige docenten die precies de vinger op de zere plek weten te leggen. Met een didactisch oog wordt er gekeken naar de persoonlijke behoefte van de leerling. Immers: iedere leerling is uniek, waardoor elke bijles anders is.

Je kunt onze docenten uiteraard alles vragen wat je wilt. Je wordt op persoonlijk niveau begeleidt, doet nieuwe inzichten op over de stof en krijgt een overhoring wanneer het jou uitkomt. Door deze op maat gemaakte aanpak kunnen wij een zeer hoog succespercentage van jouw persoonlijke doelen garanderen! Wil je eindelijk een voldoende halen voor aardrijkskunde? Meld je aan voor je eerste bijles!

Met de juiste tools is de weg naar succes kort!

Aardrijkskunde is natuurlijk grotendeels een inzicht vak. Hierdoor word je tijdens de bijles aardrijkskunde aangeleerd hoe je op de juiste manier kunt leren. ‘Leren leren’ noemen we dat. Je leert op de juiste manier samenvattingen maken -dat is nog een hele kunst namelijk- en gaat aan de slag met mindmaps. Ook wordt je voorzien van relevante oefenvragen.

Het maakt verder niet uit op welk niveau of op welke school je zit, bij DEES is iedereen welkom!

Bijles aardrijkskunde iets voor jou?

Woorden alleen zijn uiteraard niet voldoende om jou te overtuigen. Meld je hier aan voor je eerste bijles aardrijkskunde, en ontdek wat DEES Amsterdam voor jou kan betekenen. Onze docenten zijn ook online beschikbaar en kunnen gemakkelijk ingepland worden.

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow