Wat kost huiswerkbegeleiding? Waarom het je geld meer dan waard is

Hoe jij als ouder je huiswerk maakte, hoeft niet altijd leidend te zijn hoe je kind het beste kan leren. Ook de methodes zijn misschien anders dan in jouw tijd. Voor kinderen die net naar de middelbare school gaan is dit vaak een hele struggle. Een docent noemt dat er een toets aankomt en dat je daarvoor goed moet leren. Je weet nog niet hoe je dit het beste kunt aanpakken. Bovendien lukt dit vaak nog voor 1 vak, maar niet voor zoveel vakken die je er op de middelbare school zomaar bij krijgt. 

Huiswerkbegeleiding is heel zinvol om een goede basis te leggen voor hoe je kind de rest van zijn leven het beste stof tot zich kan nemen. Het ‘leren leren’. Hoe je goed leert te plannen voor een proefwerkweek, maar ook de stof goed uitgelegd te krijgen door ervaren studenten. Als je weet hoe je moet leren, lukt het ook om zelfstandig te leren. Het is fijn om na een drukke schooldag je huiswerk in een vertrouwde en gezellige omgeving te komen maken. 

Wat kost huiswerkbegeleiding?

Wat onze huiswerkbegeleiding precies kost, dat kan je op deze pagina vinden. Graag vertellen we je juist wáárom huiswerkbegeleiding zo belangrijk is en waarom het je geld meer dan waard is. Want ja, het is inderdaad duur, maar het kan je kind zoveel meer bieden!

De basis voor hoe je kind het beste leert, zijn leven lang

Met onze huiswerkbegeleiding begrijpen leerlingen sneller hoe ze beter kunnen leren. We laten ze kennismaken met verschillende leermethodes  om vervolgens de beste manier te vinden die bij de leerling past. Hier hebben ze niet alleen op de middelbare school profijt van, maar ook in het voortgezet onderwijs.

Wist je dat wij een hoog slagingspercentage hebben? Afgelopen schooljaar hebben bijna al onze leerlingen hun persoonlijke doelstellingen gehaald. Daar zijn wij supertrots op!

Persoonlijke begeleiding

Bij ons krijgt de leerling persoonlijke begeleiding die bij hem of haar past. We maken samen met de leerling een gedetailleerde planning met leermomenten en toetsen. We zorgen ervoor dat er een overhoor-moment wordt ingepland per vak zodat we kunnen bepalen of de stof goed is geleerd of dat er er nog meer leermomenten ingepland dienen te worden.  Dit doen we met onze eigen papieren weekplanner, die we dan samen invullen. Zo helpen we de leerling structuur te krijgen in het plannen van huiswerk.

Een fijne en vertrouwde omgeving

We zorgen voor een fijne leeromgeving waar de leerling goed geconcentreerd aan het werk kan gaan. We werken in een gezellige en huiselijke omgeving waar onze 2 katten (anti-allergeen) veel te vinden zijn. Er kan genoten worden van een tosti of snack tijdens het huiswerk maken onder toezicht van onze huiswerkbegeleiders. Voel je thuis bij DEES. 

wat kost huiswerkbegeleiding

Online leeromgeving

Doordat we met een online leeromgeving werken die gekoppeld is aan Magister en SOM, kunnen wij effectief feedback geven aan ouders. Weten wat je waard bent en vertrouwen hebben in jezelf zijn belangrijke voorwaarden om te kunnen presteren. Betere resultaten en hogere cijfers zijn het gevolg! Vandaar onze motto: DEES motiveert, stimuleert en faciliteert!

Liever thuis huiswerkbegeleiding dan in Amsterdam? Dan is het ook mogelijk om online huiswerkbegeleiding te krijgen. Hier vind je nog een goed overzicht van onze kosten huiswerkbegeleiding

Plan een gratis intake in of meld je direct aan. Heb je een vraag? Mail dan gerust naar info@deesamsterdam.nl