DEES Team

Wij zijn erg trots op ons talentvolle en gemotiveerde team dat in belangrijke mate het succes van DEES bepaalt.

Désirée Arts

Dees heeft 25 jaar in de reclame gewerkt en haar sporen verdiend als organisator en inspirator. Na het Montessori Lyceum in Amsterdam heeft ze verschillende studies opgepakt. Pas in de praktijk ontdekte ze haar talent om gericht tot resultaat te komen en haar voorliefde voor het ondernemerschap. In 2012 richtte ze Dees Amsterdam Huiswerkbegeleiding op. Dees zoekt verbinding en haalt inspiratie uit het werken met kinderen en jongeren. “Samen op zoek gaan naar ieders talent”. Inmiddels is ze gecertificeerd jongerencoach. Dees is zelf ook moeder van 3 tieners.

Jitske Luijendijk

Jitske is coördinator bij Dees. Na haar opleiding aan de Breitner Academie heeft ze op scholen in en rondom Amsterdam lesgegeven in kunstvakken zoals tekenen, handvaardigheid en CKV. Als docent was ze erg betrokken bij haar leerlingen en haalde ze veel plezier uit motiveren en coachen. Jitske heeft ook gewerkt in het Rijksmuseum, waar ze haar expertise op kunsteducatie en gastvrijheid verder ontwikkelde. Omdat ze ook in Australië heeft gewoond is ze vaardig in Engels. Ze bezoekt graag musea en houdt van reizen.

Egbert Peppelman

Egbert volgt een master economie & bedrijfskunde aan de UvA. Hiervoor heeft hij E&B en psychologie gestudeerd. Vroeger was hij een ADHDig jongetje met dyslexie die veel moeite had met leren, maar door zichzelf de juiste manieren aan te leren is hij uitgegroeid tot iemand die 2 studies tegelijk aankon. Dat wil hij ook aan anderen aanleren. Naast studeren houdt hij van voetbal en bordspellen, maar ook van lekker eten of een drankje met familie en vrienden.

Fleur Hessing 

Fleur is opgegroeid in Amsterdam. Haar middelbare school was het Gerrit van der Veen College. Ze studeert nu Spaanse en Latijns-Amerikaanse studies aan de UvA. Taal, cultuur en gedrag interesseren haar. Op de middelbare school heeft ze bijles gegeven in Nederlands, Frans en Duits. Ze vindt het leuk om kinderen te helpen. Verder houdt ze van schrijven, lezen, acteren en stijldansen. Dus schrik niet als ze dansend binnenkomt. 

Leila Cramwinckel

Leila studeert Beta Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Beta Gamma is een brede opleiding met allerlei verschillende disciplines waardoor ze haar interesses kan spreiden. Ze woont sinds kort ook in Amsterdam en heeft het daar erg naar haar zin. Leila luistert veel muziek, kijkt films, maar is vooral vaak met vrienden te vinden. Ze geeft nu al een paar jaar bijles en vindt het fijn om leerlingen goed te kunnen helpen.

Maarten Polman

Maarten is geschiedenisleraar en al jaren literair vertaler Engels-Nederlands. Door deze achtergrond is hij een meester op het gebied van zowel de oude als de nieuwe talen. Hij heeft met aantoonbare resultaten leerlingen intensief begeleid die een achterstand hadden opgelopen. Hij is geduldig, empatisch en weet snel tot de kern van een didactisch probleem te komen. Maarten houdt van lezen, schrijven, muziek, koken en wandelen. En o ja: van voetbal.

Mauren Minnema

Maureen studeert Bèta-gamma. Een interdisciplinaire studie die sociale- en bètawetenschappen met elkaar combineert en daarom goed bij haar brede interesse past. Ze is betrokken en zette zich op de middelbare school in voor de leerlingenraad. Maureen vindt het belangrijk dat iemand leert op een manier die bij hem past, zodat elk kind plezier kan beleven aan school. Naast haar studie, geniet ze van muziek maken of is ze te vinden op de schaatsbaan.

Megan Rossouw

Megan studeert Liberal Arts and Sciences op Amsterdam University College, m.n. Environmental Sciences en Neurosciences. Op de middelbare school heeft ze geholpen met het opzetten van een bijlesinstituut. Ze heeft veel ervaring met bijles geven aan leerlingen met verschillende niveaus en ze past haar methode aan op de individu. Ze is goed in plannen en vindt het leuk om dat aan anderen te leren. Verder houd ze van reizen, surfen en yoga.

Mayke Luijendijk

Mayke zit in het vierde jaar van haar studie Media en Entertainment Management, waar ze zich nu vooral focust op haar afstudeeronderzoek. Ze heeft een passie voor evenementen, organiseren, alles regelen en verwacht dan ook uiteindelijk in de evenementen- sector aan de slag te gaan. Naast haar studie rijdt ze paard, schrijft ze en bezoekt ze graag evenementen.

Jort Grobbe

Jort Grobbe studeert pedagogische wetenschappen aan de UvA. Hij heeft veel interesse in de ontwikkeling van kinderen en de wijze waarop kinderen zo goed mogelijk begeleid kunnen worden in hun ontwikkeling. Hij heeft stage gelopen bij verschillende groepen op de basisschool en weet daarom kinderen goed te stimuleren en te helpen bij het leren. Naast studeren vind Jort het leuk om te roeien, te snowboarden of tijd te spenderen met vrienden.

Marieke Verstappen

Marieke studeert aan Hotelschool The Hague in Amsterdam en zit momenteel in het laatste jaar van haar bachelor. Deze studie past goed bij haar brede interesse in management en hospitality. Marieke is goed in plannen en door haar oppaservaring heeft ze geleerd zich flexibel op te stellen en op een positieve manier kinderen te begeleiden. Naast studeren sport Marieke veel en houdt ze van afspreken met vriendinnen.

Lynn Haasloop Werner

Lynn studeert psychologie aan de UvA. Op de middelbare school had ze een beta-pakket met talen en geschiedenis. Ze was daar actief bij de leerlingen-vereniging en deed het afgelopen jaar een bestuursjaar bij de studievereniging. Door beide ervaringen heeft ze goed leren plannen en dat hoopt ze over te dragen aan leerlingen. Naast studeren houdt ze erg van snowboarden, dansen en met vriendinnen afspreken.

Josie Krijgsman

Josie studeert Klinische Psychologie aan de UvA en en verdiept zich in wat (ab)normaal gedrag is, de achterliggende redenen en hoe je dit kan behandelen. Ze houdt van structuur en plannen en vindt het een uitdaging om dit aan kinderen over te dragen. Ze heeft veel ervaring met huiswerkbegeleiding, met name aan de alfa kant. Ze wil graag een goede band met kinderen opbouwen en ze goed helpen. Haar vrije tijd besteedt ze vooral met familie en vrienden.

Hannah Spierts

Hannah studeert Economics & Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna wil ze een master doen in Environmental Economics. Ze is gespecialiseerd in beta vakken. Al meer dan drie jaar geeft ze met veel plezier bijles en begeleiding aan kinderen. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten, koken of naar de film.

Mathilde Binnekamp

Mathilde studeert Bèta-Gamma aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft hier de major natuurkunde gekozen en is dus vooral goed in bèta vakken zoals natuurkunde en wiskunde. Op de middelbare heeft ze ook een aantal extra diploma’s voor Engels en Frans behaald, dus hierbij kan ze ook extra helpen.

Julia Quirijnen

Julia studeert geneeskunde aan de VU. Hierom  is ze erg thuis in Beta vakken, zoals biologie, wiskunde en scheikunde. Ze heeft al een aantal jaar ervaring met het geven van bijles en het helpen met plannen. Julia vind het erg leuk om met kinderen te werken en heeft naast het bijles geven ook een aantal jaar oppaservaring. Hierdoor weet ze goed met kinderen om te gaan en hen op een positieve manier te stimuleren. In haar vrije tijd vindt ze het erg leuk om te tennissen, te reizen en af te spreken met vrienden.

Buddy & Charly

Ik ben Buddy (rood) en ben al 5 jaar mentor bij DEES. Charlie (grijs) is er sinds maart bijgekomen en is de clown. Het liefste slaapt Buddy de hele dag en Charlie wil dan altijd spelen daar word ik een beetje moe van… het liefste liggen en spelen we met de kinderen.

DEES visie

Meer weten ?

Links

Privacy & Cookies

Algemene Voorwaarden 

Vacatures

Follow