DEES & COaching

Elk kind zou de kans moeten hebben om alles uit zichzelf te halen. 

Door niet alleen op school te focussen, maar juist je zelfvertrouwen te vergroten. Vanuit positiviteit. Leer jezelf kennen en ontdek hoe je het beste leert en wat voor jou werkt. 

De SCAN methode van LEREN&ZO kan uitkomst bieden. Het is een uniek instrument dat de leerling in korte tijd inzicht geeft om blij en succesvol verder te gaan met school & leven. Ouders kunnen zo loslaten en hun kind vertrouwen geven.

Snel inzicht. Betere resultaten. Doe een SCAN.

Zin in?

Aan de slag

Werkwijze

Voor wie?

SCAN is geschikt voor jongeren uit alle jaarlagen van het voortgezet onderwijs die met meer vertrouwen, grip en nieuwe inzichten hun schoolloopbaan willen vervolgen.

Resultaat

Zelfkennis, een persoonlijk actieplan en praktische tips & tools. De leerling neemt regie over zijn schoolloopbaan met als resultaat: blij met je cijfers & blij met jezelf.

Vervolg

In sommige situaties blijkt dat er meer nodig is. In dat geval kunnen we in goed overleg  een vervolgtraject aanbieden in samenwerking met COACHEN&ZO, een deskundig team van psychologen en pedagogen.

Kosten

De kosten voor de LEREN&ZO SCAN bedragen €100,-. 

We voeren dit uit op onze locatie en hiervoor krijg je een quickscan, en een feedback gesprek, een maatwerkplan en tips & tools. 

Liever bijles?

Nog vragen?

Aan de slag?

Direct aanmelden

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow