DEES Amsterdam werkt!

Bijles Wiskunde

Hoog slagingspercentage

Snel voldoende resultaat

bijles wiskunde amsterdam oost centrum plantage

Bijles Wiskunde

Inschrijven?

Wiskunde.. Het ligt je, of helemaal niet. Als je deze tekst leest, en op zoek bent naar  bijles wiskunde, kunnen we er vanuit gaan dat je tot de laatste groep behoort. Bij het horen van de stelling van Pythagoras kruipen de rillingen over je rug. Algebra is abracadabra, en een wortel is iets uit de groentetuin.

Kortom: tijd voor een bijles wiskunde! Bij Dees Amsterdam leer je alles over de stof waar je op dat moment mee bezig bent. Het maakt daarbij verder niet uit of je in de boven- of onderbouw zit. Ook maakt het type school, Wiskunde A of Wiskunde B of het niveau van je onderwijs voor ons geen verschil. Jij legt uit waar je hulp kan gebruiken, en wij helpen je daarbij. Zo simpel kan het zijn.

Bijles wiskunde op een fijne locatie; wel zo prettig

Bij Dees Amsterdam krijg je je bijles wiskunde op een fijne locatie in centrum/oost. Dat maakt het proces al iets gemakkelijker. Zelf vinden we de locatie van de bijles minstens net zo belangrijk als de inhoud van de lessen. Dit omdat het vaak is bewezen dat de stof beter wordt onthouden en begrepen op het moment dat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt.

Het is niet zo dat de bijles wiskunde begint op het moment dat je het pand binnenstapt. We nemen eerst even de tijd om tot rust te komen. Je neemt iets te drinken en een kleine snack om even tot rust te komen. Onze locaties in Amsterdam Centrum/Oost staan bekend om de prettige huiselijke setting.

Leerlingen komen van middelbare scholen waaronder: Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, IVKO, Barlaeus, Amsterdams Lyceum en Gerrit van der Veen.

De stof snel onder de knie door bijles wiskunde

Minstens net zo belangrijk als de inhoud van de stof, is de manier waarop je de stof tot je neemt. Bij Dees Amsterdam noemen we dit ‘leren leren’ en dit is een belangrijk aspect van onze methode. Zo krijg je bijvoorbeeld les in mindmaps en planningen maken en wordt er nadruk gelegd op het begrijpen van de stof, niet enkel het uit het hoofd leren.

Bij Dees Amsterdam krijg je tijdens een bijles Wiskunde (en alle andere bijlessen) skills voor het leven mee! Als je mindmaps maakt leer je goed bijzaken van hoofdzaken te onderscheiden. Door te plannen leer je te herkennen wat belangrijk en wat minder belangrijk is, en hoe je de beperkte tijd die je hebt zo efficiënt mogelijk kan invullen. 

1 + 1 = 3? Benieuwd wat Dees Amsterdam voor jou kan betekenen?

Als je denkt dat bovenstaand antwoord goed is, moet je per direct een bijles wiskunde inplannen. Flauw natuurlijk, maar voor sommigen is wiskunde echt wel een van de moeilijkste vakken van de middelbare school! Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je hierdoor telkens maar weer een onvoldoende haalt. Onze ervaren begeleiders weten gelukkig precies wat er nodig is om jou naar een voldoende resultaat te loodsen. 

bijles wiskunde a amsterdam oost wiskunde b
Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow