DEES Amsterdam werkt!

Bijles Spaans

Hola!

Leren met plezier

Bijles Spaans

Inschrijven?

Spaanse taal danst, is romantisch maar pittig tegelijkertijd. Spaans is een hippe taal om te leren, en het is onderzocht dat wereldwijd ruim 500 miljoen mensen de Spaanse taal spreken. Wil je hier ook bij horen? Tijd voor een bijles Spaans!

Je leert tijdens een bijles Spaans bijvoorbeeld het verschil tussen ‘ser’ en ‘estar’. Een gemakkelijk trucje om de twee te onderscheiden is door te onthouden dat ser een vast gegeven of een vaste eigenschap betreft, terwijl estar een tijdelijk gegeven of een tijdelijke eigenschap betreft. Zo gebruik je bijvoorbeeld bij je nationaliteit ‘ser’ en bij een locatie waar je bent, of als je wilt vertellen hoe je je voelt ‘estar’. 

Natuurlijk kijken we voor de bijles begint naar je huidige niveau, en de stof waar je op dat moment mee bezig bent. Komen er toetsen of examens aan? Dan zullen we dit meenemen tijdens de bijles Spaans. Wil je in het algemeen een hoger resultaat halen op Spaans? Dan concentreren we ons hier op.

Mi casa es su casa

Onze locaties in Amsterdam zijn met zorg ingericht. Huiselijk, zodat het niet teveel aanvoelt als een klaslokaal. Dat is belangrijk, want het is bewezen dat een leerling beter presteert in een fijne omgeving. Voordat we met een bijles Spaans beginnen is er eerst even de tijd om ‘thuis te komen’. Een lekkere kop thee en een tosti. Eerst even bijkletsen en aarden, voordat de les begint. Mede om deze aanpak heeft Dees Amsterdam een zeer hoog slagingspercentage op de persoonlijke leerdoelen.

Onze begeleiders kiezen voor een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak voor alle studenten. Daarbij staan de wensen van de student centraal. Dees helpt jou met je persoonlijke leerdoelen op de manier die het beste bij jou past. Voordat je begint aan een bijles Spaans kijken we samen met jou naar waar je op dit moment staat in je ontwikkeling, en wat je wilt bereiken.  

Leren leren tijdens bijles Spaans

Tijdens een bijles Spaans wordt er niet alleen aandacht geschonken aan de stof die geleerd moet worden. Net zo belangrijk vinden wij de manier waarop er geleerd wordt. Het is immers zonde om vele uren bijles te volgen, als dit vervolgens geen resultaat oplevert. Dit noemen we bij Dees Amsterdam ‘leren leren’. Dit gaat over praktische zaken zoals: hoe maak je een planning op de juiste manier, hoe werkt een mindmap en wat is de makkelijkste en snelste manier om begrippen uit je hoofd te leren?

Het gaat er dus niet om dat je begrippen en woorden in je hoofd kan stampen, maar dat je de lesstof echt begrijpt, en in een bredere context kan plaatsen. Middels die methode is het begripsniveau van de taal vele malen hoger, en zal het resultaat op een toets of examen ook vele malen hoger zijn! 

Dit is waarom Bijles Spaans bij Dees werkt!

Bij Dees Amsterdam werken gedreven en enthousiaste begeleiders die het beste in jou naar boven halen. Het maakt niet uit op welk niveau je zit of welk leerjaar. Er is bij ons altijd een plekje voor jou.

Denk je nou: ‘ik zou wel graag bijles met een vriend of vriendin willen volgen’, dan is dat bij ons zeker mogelijk. Het leren van de stof staat bij ons wel centraal, dus het mag natuurlijk niet té gezellig worden.

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow