DEES Amsterdam werkt!

Bijles Nederlands

Hoog slagingspercentage

Leren met plezier!

Bijles Nederlands Amsterdam Oost centrum plantage

Bijles Nederlands

Inschrijven?

Je woont in Nederland, dus hoe moeilijk kan Nederlands zijn? Toch blijft het een ontzettend lastig vak, en bijles Nederlands is zeker niet overbodig. Het niveau van onze eigen taal ligt uiteraard nog wel een stukje hoger dan die van vreemde talen. Je krijgt te maken met zaken als ‘T Kofschip (huh, wat?), het verschil tussen als en dan en leert sterke van zwakke werkwoorden onderscheiden. En iedereens favoriet: begrijpend lezen. Kortom: het is allemaal zo gemakkelijk nog niet, die eigen taal.

Ga voor Bijles Nederlands naar Dees Amsterdam en word meester over je eigen taal. Dit is niet alleen waardevol voor Nederlands maar ook voor andere talen! Er zijn veel praktische manieren om jezelf te ontwikkelen in Nederlands. Lees bijvoorbeeld veel boeken en kranten. Dit hoeven niet eens papieren versies te zijn, zolang je maar leest! Maar: boeken en kranten alleen zijn niet genoeg om de taal te leren. Het is ook erg belangrijk om te weten hoe je precies de stof op de beste manier kunt leren. Wil je een bijles Nederlands inplannen?

Een goede omgeving is ideaal voor bijles Nederlands 

Bij Dees Amsterdam zijn we trots op onze huiselijke ingerichte locaties in Amsterdam Centraal / Oost. We krijgen vaak van onze leerlingen te horen dat ze zich direct op hun gemak voelen bij ons. Best belangrijk, want het leerproces gaat veel beter en sneller in een vertrouwde omgeving. Om die reden heeft Dees dan ook een zeer hoog slagingspercentage op de persoonlijke leerdoelen. Met bijles Nederlands wordt een voldoende resultaat behalen appeltje-eitje!

Onze begeleiders kiezen voor een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak voor alle studenten. Daarbij staan de wensen van de student centraal. Dees helpt jou met je persoonlijke leerdoelen voor bijes Nederlands op de manier die het beste bij jou past. 

Leerlingen komen van middelbare scholen waaronder: Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, IVKO, Barlaeus, Amsterdams Lyceum en Gerrit van der Veen.

Leren leren tijdens bijles Nederlands 

Bijles Nederlands leert je niet alleen de kennis over het vak Nederlands, maar voorziet je ook van praktische kennis hoe je de stof moet leren. Dit noemen we bij Dees Amsterdam ‘leren leren’. Dit gaat over praktische zaken zoals: hoe maak je een planning op de juiste manier, hoe werkt een mindmap en wat is de makkelijkste en snelste manier om begrippen uit je hoofd te leren?

Bij veel vakken is het zo dat het niet alleen draait om de inhoud van de stof, maar ook hoe goed je deze inhoud in de context kan plaatsen. Daarom beschikken wij bij Dees ook over verschillende soorten oefenmateriaal. Tijdens bijles Nederlands leer je hoe je de Nederlandse taal op een heldere en concrete manier kunt interpreteren, zodat je jij binnen de kortste keren een mooi voldoende resultaat behaalt op je toetsen of examens. 

Dit is waarom Bijles Nederlands bij Dees werkt!

Bij Dees Amsterdam werken gedreven en enthousiaste begeleiders die het beste in jou naar boven halen. Het maakt niet uit op welk niveau je zit of uit welk leerjaar. Er is bij ons altijd een plekje voor jou.

Denk je nou ‘ik zou wel graag bijles met een vriend of vriendin willen volgen’, dan is dat bij ons zeker mogelijk. Het leren van de stof staat bij ons wel centraal, dus het mag natuurlijk niet té gezellig worden. Bijles Nederlands doe je daarom bij Dees Amsterdam.

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow