DEES Amsterdam werkt!

Bijles Natuurkunde

Hoog slagingspercentage

DEES Amsterdam werkt!

bijles natuurkunde Amsterdam Oost centrum plantage

Bijles Natuurkunde

Inschrijven?

Formules, berekeningen. Natuurkunde is een exacte wetenschap. Tijdens een bijles natuurkunde steek je veel op, maar dat maakt de stof niet per se gemakkelijker. Het is voornamelijk een kwestie van oefenen. Veel oefenen, en op de juiste manier. Natuurkunde vraagt een ander soort begrip dan andere vakken. Daarom is het best een bijzonder vak!

Bij Dees Amsterdam begrijpen we goed dat natuurkunde lastig is. Onze ervaren begeleiders weten wat er nodig is om jou naar een voldoende resultaat te helpen. Voor aanvang van een bijles natuurkunde wordt eerst gekeken naar jouw behoeftes, en waar je op dat moment staat. Het maakt verder niet uit van welk niveau je komt, uit welk jaar of welke stof je op dat moment moet leren. Bij ons is er altijd een plekje voor jou! 

Een fijne plek voor bijles natuurkunde

Dees Amsterdam heeft twee locaties in Amsterdam Oost en Centrum. Huiselijk ingericht, waardoor het meer aanvoelt als een woonkamer dan een lokaal. We vinden het belangrijk dat een leerling bij ons eerst tot rust kan komen, voordat we met de bijles natuurkunde beginnen. Dit is dan ook direct terug te zien in de resultaten van onze leerlingen. Dat ligt eigenlijk heel simpel: wie zich op zijn of haar gemak voelt tijdens het studeren, zal automatisch beter presteren!

Als leerling ben jij de baas over je eigen ontwikkeling. Je kunt alles vragen wat je wilt en je wordt geholpen bij hoe je moet leren en hoe je moet plannen. Een bijles natuurkunde bij Dees is zo ingepland. 

De middelbare school leerlingen komen van scholen waaronder: Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, IVKO, Barlaeus, Amsterdams Lyceum en Gerrit van der Veen.

Bijles natuurkunde: daar steek je wat van op! 

Bij Dees Amsterdam hechten we veel waarde aan de ‘leren leren’ methode. Dat houdt in dat je bij ons zowel de stof onder de knie krijgt, als de manier waarop je deze stof zou moeten leren. Bijvoorbeeld het maken van planningen: tijdens een bijles natuurkunde besteden we bij Dees aandacht aan wanneer en hoe je de stof het beste kan leren. Ook het maken van mindmaps wordt aandacht aan besteedt. Mindmaps zijn namelijk een goede manier om hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

Heel fijn, want op deze manier ontvang je niet alleen een bijles natuurkunde, maar krijg je vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zo komt het maken van planningen op latere leeftijd ongetwijfeld nog wel eens van pas! Daarnaast leer je goed hoe je de stof je eigen kan maken, en leer je discipline en vertrouwen in jezelf te ontwikkelen. Samen met onze ervaren begeleiders heb jij binnen de kortste keren een fraai resultaat. Wat wil je nog meer?

Aanmelden voor je eerste bijles natuurkunde

De kennis die je tijdens je bijles natuurkunde opdoet, kun je ook meenemen tijdens het leren van andere vakken. Er wordt niet alleen aandacht geschonken aan de inhoud van het vak, maar ook de wijze waarop je de stof tot je neemt. 

De lessen zijn zeer gemakkelijk online in te plannen. Onze begeleiders zijn vanwege corona ook online beschikbaar, en kunnen je digitaal ook prima op weg helpen naar een goed cijfer. Benieuwd naar wat Dees Amsterdam voor jou kan betekenen? Wil je eindelijk een voldoende resultaat behalen op natuurkunde, of wellicht nog andere vakken?

bijles natuurkunde Amsterdam Oost centrum plantage
Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow