DEES Amsterdam werkt!

Bijles Maatschappijleer

Hoog slagingspercentage

Voldoende resultaat

Bijles Maatschappijleer

Inschrijven?

 Geen verplicht eindexamenvak, maar desalniettemin belangrijk. Wie het vak maatschappijleer goed onder de knie heeft, begrijpt veel van de dagelijkse gang van zaken in Nederland. Je leert tijdens een bijles maatschappijleer hoe je nieuwsartikelen kunt interpreteren, hoe je de geschiedenis in een context kan plaatsen en vormt de basis van een rechtenstudie. Leer over politieke systemen en de parlementaire democratie. Leer over de geschiedenis en toekomst van Nederland! 

Ondanks dat het geen verplicht eindexamenvak is, is een bijles maatschappijleer voor velen geen overbodige luxe. Vele onderschatten het vak, want het kent nog best wel wat uitdagingen. Twijfel je over hoe je een goede samenvatting of mindmap maakt of weet je niet hoe je het best Google en andere hulpmiddelen gebruikt ter ondersteuning van je saaie schoolboek? Dan is extra hulp altijd welkom.

Bijles maatschappijleer in Amsterdam

Op onze locaties in Amsterdam geven we al jaren bijles maatschappijleer, net zoals vele andere middelbare school vakken. In een huiselijke setting, want dat vinden we belangrijk. Uit herhaaldelijk onderzoek is namelijk gebleken dat een leerling aanzienlijk beter presteert als hij of zij leert op een vertrouwde locatie.

Onze ervaren begeleiders weten precies wat er voor nodig is om de leerlingen op de juiste manier te motiveren. Er heerst een sterk begrip dat het niet enkel draait om het stampen van begrippen of het uit het hoofd leren van woorden. Leren hoe de stof opgenomen dient te worden, bijvoorbeeld door het maken van planningen en samenvattingen, is vaak veel belangrijker. Dit noemen we ‘leren leren’, en is en centraal onderdeel van onze aanpak.

Succes gegarandeerd bij Dees Amsterdam

Bij Dees Amsterdam zijn wij zeer trots op ons succes met de persoonlijke leerdoelen. We vinden het erg belangrijk dat een leerling zelf aan het roer staat van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Voor aanvang van de bijles maatschappijleer worden eerst een aantal leerdoelen opgesteld, waar vervolgens tijdens de bijlessen naartoe wordt gewerkt. Als er behoefte is aan overhoringen, dan is dat mogelijk. De leerling bepaald dit zelf.

Dees Amsterdam wijst niemand af. Ongeacht van niveau of opleiding. We geloven er in dat we iedereen kunnen laten slagen. Ook je leerjaar doet er niet toe. Vind je het prettig om met een vriend of vriendin bijles maatschappijleer te krijgen? Ook dat is mogelijk. Wel is het belangrijk dat je je aandacht bij de les houdt!

Meld je nu aan voor je eerste bijles maatschappijleer

Maatschappijleer is echt zo’n vak waar je de rest van je leven iets aan hebt. Het zit tsjokvol algemene kennis en methodieken om kritisch naar de wereld te leren kijken. Ook wij van Dees Amsterdam dragen hier een steentje aan bij. Tijdens een bijles maatschappijleer wordt er veel aandacht gestoken in de manier waarop je moet leren, in plaats van alleen de inhoud van het vak. Op die manier doe je kennis op waar je de rest van je leven nog iets aan hebt.

De lessen zijn zeer gemakkelijk online in te plannen. Onze begeleiders zijn vanwege corona ook online beschikbaar, en kunnen je digitaal ook prima op weg helpen naar een goed cijfer. Benieuwd naar wat Dees Amsterdam voor jou kan betekenen? Wil je eindelijk een voldoende resultaat behalen op maatschappijleer, of wellicht nog andere vakken? 

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow