DEES Amsterdam werkt!

Bijles Klassieke talen

Aan de slag!

Leer Latijn & Grieks

Bijles klassieke talen

Inschrijven?

Je hebt je ongetwijfeld wel eens afgevraagd: ‘wat moet ik met die klassieke talen?’ Best een logische vraag, want je spreekt deze talen niet alle dagen. Bijles klassieke talen lijkt dan ook overbodig. Toch kunnen ze zeker van pas komen! Bijvoorbeeld om de geschiedenis beter te begrijpen, zelf oude teksten te leren ontcijferen, of simpelweg om indruk te maken op je vrienden, of tijdens een date.

Hoe pak je dit aan? Door bijles klassieke talen te volgen heb jij Grieks en latijn zo onder de knie. Onze ervaren begeleiders kijken samen met jou naar je niveau, en beoordelen waar je het beste hulp bij kunt gebruiken. Het belangrijkste van een taal leren is dat je kunt ontleden. Eerst in het Nederlands, want dat is wel zo makkelijk. 

Naamvallen spelen een grote rol bij klassieke talen. We werken met 4 naamvallen; onderwerp, genitief, meewerkend voorwerp en het lijdend voorwerp. Als je ze leert onderscheiden, wordt een klassieke taal leren al een stuk simpeler. Dit zal dan ook een van de punten van aandacht zijn tijdens een bijles klassieke talen. 

Je hoeft niet naar Rome voor een bijles klassieke talen

Onze bijlessen worden gegeven op twee locaties in Amsterdam. We zorgen er voor dat onze locaties huiselijk zijn ingericht, zodat onze studenten zich snel op hun gemak voelen. Hier hechten we veel waarde aan, omdat we er van overtuigd zijn dat leerlingen betere resultaten behalen als ze de kans krijgen om te studeren in een prettige omgeving. Voor aanvang van een bijles klassieke talen is er eerst een moment om tot rust te komen. Een kopje thee of koffie, een tosti erbij. En dan pas aan de slag.

Onze ervaren begeleiders weten wat er voor nodig is om jou te motiveren. Dat is belangrijk tijdens een bijles klassieke talen, want dat is nou niet bepaald de gemakkelijkste stof om doorheen te komen. Het is van belang dat je de stof begrijpt, maar ook dat het op een toegankelijke en enthousiaste manier overgebracht wordt.

Meer dan alleen bijles klassieke talen

Wie een bijles in een vak of meerdere vakken volgt bij Dees Amsterdam komt in aanraking met de ‘leren leren’ methodiek. Dit houdt in dat je niet alleen de stof van het vak onder de knie krijgt, maar dat we je ook bijbrengen hoe je nou precies moet leren. Tijdens de bijles zullen we daarom niet alleen aandacht schenken aan de inhoudelijke stof, maar bijvoorbeeld ook het maken van mindmaps en planningen.

Met ‘leren leren’ ontvang je kennis en tools waar je de rest van je leven nog iets aan hebt. Het is immers best handig om te weten hoé je moet leren. Dit zelf-organiserende gedrag, discipline en ja, zelfs plezier in het leren neem je mee in je verdere leven. Het maken van een uitgebreide planning op de juiste manier komt altijd van pas, en ook het onderscheiden van hoofd- en bijzaken, wat aan bod komt bij mindmaps, is een waardevolle eigenschap om onder de knie te krijgen.

Ben je benieuwd naar een bijles Klassieke talen?

De kennis die je tijdens je bijles klassieke talen opdoet, kun je ook meenemen tijdens het leren van andere talen. Er wordt niet alleen aandacht geschonken aan de inhoud van het vak, maar ook de wijze waarop je de stof tot je neemt. 

De lessen zijn zeer gemakkelijk online in te plannen. Onze begeleiders zijn vanwege corona ook online beschikbaar, en kunnen je digitaal ook prima op weg helpen naar een goed cijfer. Benieuwd naar wat Dees Amsterdam voor jou kan betekenen? Wil je eindelijk een voldoende resultaat behalen op klassieke talen, of wellicht nog andere vakken? 

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow