DEES Amsterdam werkt!

Bijles Geschiedenis

Hoog slagingspercentage

Snel voldoende resultaat

Bijles geschiedenis

Inschrijven?

Bijles geschiedenis: stap in de tijdmachine

Al snel zul je leren dat bijles geschiedenis zoveel meer is dan een collectie willekeurige verhalen. Het is de oorsprong van alles waar we vandaag de dag mee bezig zijn. Het begin van de democratie in Nederland, de reden waarom de 1ste en 2e wereldoorlogen zijn begonnen, en gelukkig ook weer zijn geëindigd. Je leert hoe ontdekkingsreizigers de wereld ontdekken, veroveren en soms verderven. Nee, de geschiedenis kent niet alleen de goede verhalen.

Bijles geschiedenis leert je niet alleen iets over het verleden. Het is ook een manier om een piepklein beetje de toekomst te kunnen voorspellen. Dit baseert zich op het principe dat het wiel niet twee keer uitgevonden hoeft te worden. Immers: wie leert van de fouten van een ander in het verleden, kan deze voorkomen in de toekomst. Bijles geschiedenis leert je de verhalen van vroeger beter te begrijpen en in een context te plaatsen. En natuurlijk: een voldoende resultaat behalen. Want uiteindelijk zorgt een bijles geschiedenis niet alleen dat je het vak leuker gaat vinden, maar nog veel belangrijker: dat je voldoendes gaat halen!

Bijles geschiedenis in Amsterdam

De dag begint lekker met een tosti. Op de achtergrond loopt een kat door een huiselijk ingericht lokaal. Er wordt geleerd, maar ook geleefd. Dees Amsterdam is geen leerfabriek. Alles behalve. Tijdens een bijles geschiedenis ga je niet meteen zitten, en begrippen of jaargetallen uit je hoofd leren. Je komt eerst tot rust.

Bij Dees Amsterdam vinden we een fijne omgeving minstens net zo belangrijk als een goede begeleider, of goede lesstof. Het is namelijk meer dan eens bewezen dat een leerling die zich op zijn of haar gemak voelt, gemakkelijker hoge resultaten behaalt. En dat is uiteindelijk waar bijles geschiedenis om draait: een mooi resultaat op een SO, tentamen of examen. 

Wordt weer baas over de inhoud

Tijdens een bijles geschiedenis zul je al gauw merken dat we ons niet alleen richten op de daadwerkelijke stof die je moet leren. Dit is namelijk vrij nutteloos, als je niet weet hoe je de stof tot je moet nemen. Bij Dees Amsterdam noemen we dit ‘leren leren’. Een belangrijk aspect van de methode bij Dees.

Je leert bijvoorbeeld hoe een uitgebreide planning maken werkt. Wat doe je wanneer, wat heeft prioriteit en wat niet? Allemaal zaken die aan bod komen tijdens een bijles geschiedenis. Of ook eigenlijk iedere andere bijles. Mindmaps zijn nog zo’n onderdeel. Het opdelen van de stof in hoofd- en bijzaken. Verbanden kunnen leggen, een oorzaak-gevolg formulering.

Bijles geschiedenis bij Dees werkt!

Bij Dees zijn we erg zorgvuldig in de keuze van onze begeleiders. We hecten waarde in enthousiasme, professionaliteit en ervaring. Geen leerling wijzen wij de deur. Het maakt niet uit van welk niveau, type school of leerjaar je komt. We hebben altijd wel een plekje voor je.

Onze begeleiders zijn uiteraard ook allemaal fysiek beschikbaar. Mocht je het nou toch fijner vinden om online af te spreken, dan is dit ook gewoon mogelijk. Online is de bijles geschiedenis zeer gemakkelijk in te plannen, en staat er altijd wel een begeleider voor je klaar! 

Links

Privacy & Cookies

Algemene Voorwaarden 

Vacatures

Follow