DEES Amsterdam werkt!

Bijles Frans

Hoog succespercentage

DEES werkt!

bijles frans Amsterdam Oost centraal plantage

Bijles Frans

Inschrijven?

Bijles Frans, daar steek je wat van op. Streepjes, dakjes, accentjes. De vele vervoegingen van de werkwoorden. Hulpwoorden être en avoir en de keuze hierin om de voltooide tijd te maken. Frans is de taal van de liefde, maar niet iedereen is verliefd op de prachtige Franse taal.

Bij Dees Amsterdam gaan we niet ons best doen om je verliefd te laten worden op de taal. Daar is bijles Frans niet voor bedoeld. Wel proberen we jou zo goed mogelijk te laten snappen hoe de taal in elkaar zit, en hoe je de taal moet spreken, schrijven en interpreteren. Zodat jij op die manier zo snel mogelijk een voldoende resultaat behaalt op de tentamens, overhoringen en examens!  Schrijf je vandaag nog in voor een bijles Frans!

Bijles voor het vak Frans in een huiselijke setting 

We beginnen de sessie vaak met een tosti of iets anders lekkers. Eerst even lekker tot rust komen, een momentje nemen om te bespreken waar je mee zit of hoe je dag is, voordat we beginnen met je bijles Frans. Onze locaties in Amsterdam Oost / Centrum zijn huiselijk ingericht en zorgen er voor dat jij je snel op je gemak voelt.

Dees Amsterdam heeft een zeer hoog succespercentage van de persoonlijke leerdoelen. Bij Dees wordt voor aanvang van het bijles traject, in dit geval bijles Frans, samen met de leerling gekeken naar de leerdoelen en wordt een plan opgesteld. Onze ervaren begeleiders luisteren naar jouw behoeftes. Als leerling ben jij de baas, en bepaal jij of je een overhoring wilt, meer uitleg over het vak, of samen begrippen leren.

De leerlingen komen van middelbare scholen zoals: IVKO, Amsterdams Lyceum, Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Barlaeus en Gerrit van der Veen College.

Leren leren tijdens bijles Frans

Wie Frans wil leren, moet de woorden goed kennen. In principe waar, maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen het stampen van woorden. Het is nog veel belangrijker dat je begrijpt hoe de taal werkt. Dat je weet waarom ergens een dakje op moet, en geen streepje. Dat je weet hoe het vervoegen van werkwoorden in zijn werk gaat. Hier wordt tijdens de bijles Frans veel aandacht aan besteed.

Leren leren is een belangrijk aspect van bijles Frans en alle andere vakken die bij Dees worden gegeven. Het leren leren gaat over het maken van samenvattingen en mindmaps, zodat je een beter begrip krijgt voor de stof. Het gaat over het maken van planningen, zodat je op tijd begint met leren, en niet in de stress schiet omdat je te weinig tijd overhoudt. Het zijn skills waar je de rest van je leven profijt van kan hebben!

Dit is waarom je voor Dees Amsterdam kiest

Bij Dees Amsterdam maakt het niet uit van welke school je komt, welk niveau of uit welk leerjaar. Iedere leerling is welkom en kan bij ons bijles Frans volgen. Het is mogelijk om digitaal en fysieke bijles te ontvangen. Je bent zelf de baas over je eigen ontwikkeling, en daarbij hoort dat jij aangeeft welke onderwerpen je op dit moment op school behandeld. Als wij weten welke stof in jouw toetsen gaat komen, besteden we hier natuurlijk extra aandacht aan, zodat je verzekerd bent van een goed resultaat!

En: het is zelfs mogelijk om samen met een vriend of vriendinnetje de bijlessen bij ons te volgen. We vragen in dit geval wel van je dat je extra goed oplet, en niet afgeleid raakt omdat het net te gezellig is.

bijles frans Amsterdam Oost centrum plantage
Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow