DEES Amsterdam werkt!

Bijles Engels

Bijles Engels?

Yes you can!

Bijles Engels Amsterdam Oost centrum plantage

Bijles Engels

Inschrijven?

Dees Amsterdam staat voor kwaliteit in al haar bijlessen. Daar is bijles Engels geen uitzondering op. We kennen de taal natuurlijk maar al te goed; via games, televisie, films en series. Maar hoe goed beheers jij de Engelse taal nou echt? Kun jij past simple van present perfect onderscheiden? En wat is nou het verschil tussen ‘can’ en ‘could’?

Don’t stress about it! Onze deskundige begeleiders weten jou te activeren en te motiveren om met deze mooie taal aan de slag te gaan. Veel van onze begeleiders zijn tweetalig. Op deze manier behaal je binnen no-time een voldoende resultaat op al je toetsen en examens. Jij staat aan het roer van je eigen ontwikkeling. 
Schrijf je daarom snel in voor bijles Engels. 

De omgeving telt mee tijdens Bijles Engels 

Gesitueerd in een fijn pand in het centrum van Amsterdam biedt Dees haar leerlingen een prettige plek om bijles Engels te krijgen. De sfeer is huiselijk en ongedwongen. We hebben door ervaring gemerkt dat de locatie waar een leerling bijles ontvangt minstens net zo belangrijk is als de kwaliteit van de lessen. Je ontvangt veel persoonlijke aandacht, en je kunt onze begeleiders alles vragen wat je wilt. Je vraagt hoeft ook niet direct gerelateerd te zijn aan het vak of onderwerp waar je je op dat moment mee bezighoudt. De manier waarop je leert is net zo belangrijk als de inhoud van wat je leert.

Voor Dees Amsterdam staat ‘leren leren’ in een rustige omgeving centraal. Bij onze huiselijke ingerichte locaties in Amsterdam Centrum/Oost voel je je al gauw op je gemak. Je leert op jezelf vertrouwen en wat je waard bent. Tijdens de bijles Engels leer je ook zelfstandig te werken op een positieve en gestructureerde manier. Dit zijn belangrijke elementen voor betere cijfers en hogere resultaten. 

De leerlingen komen van middelbare scholen zoals: IVKO, Amsterdams Lyceum, Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Barlaeus en Gerrit van der Veen College.

Bijles Engels op hoog niveau 

Door alleen je Netflix op Engelse ondertitels te zetten kom je er niet! Omdat de Engelse taal zo aanwezig is in onze cultuur ligt het niveau erg hoog. Het eindexamen is dan ook een pittig onderdeel waar veel studenten tegenop kijken. Onze bevlogen begeleiders bij Dees Amsterdam bewaken de kwaliteit van de bijles Engels. Of je nu behoefte hebt aan een mondelinge overhoring, het leren van woorden, het maken van een planning; je wordt op je wenken bediend.

Dees Amsterdam heeft een zeer hoog slagingspercentage van zijn of haar persoonlijke leerdoelen. Bij ons sta jij aan het roer van je eigen ontwikkeling, en leer je waar je sterke en minder sterke punten liggen. De kennis die je tijdens de bijles Engels opdoet kun je natuurlijk ook gelijk inzetten voor het leren van andere vakken en onderwerpen. 

De reden waarom je als leerling voor Dees kiest is vrij eenvoudig. We bieden bijlessen aan die in een huiselijke sfeer worden gegeven, met veel persoonlijke begeleiding en de vrijheid om je eigen keuzes te maken in je leerproces. Op die manier leer je niet alleen de stof van het vak, maar leer je ook over je eigen behoeften, je sterke en zwakke kanten, en leer je hoe je moet leren. Al deze kennis is vakoverstijgend. Dat betekent dat alles wat je leert tijdens de bijlessen, je ook kunt inzetten tijdens het leren van andere onderwerpen. Op die manier heb je een leven lang profijt van bijles bij Dees Amsterdam!

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow