DEES Amsterdam werkt!

Bijles Economie

Bijles door vakprofessionals

Deskundige begeleiders

bijes economie Amsterdam Oost centrum plantage

Bijles Economie

Inschrijven?

Ontdekken hoe krap (of ruim) de arbeidsmarkt is? Natuurlijk wil je dat! Wie wordt er nou niet blij van een goede hausse, of een fraaie conjunctuurgolf? De kans is groot dat al deze zaken je niet, of heel in de verte bekend in de oren klinken. Het zijn termen die je tegenkomt tijdens een bijles economie. Voor dit vak moet je namelijk weten hoe je de krapte op de arbeidsmarkt berekent. Tja.. het leven kan niet altijd een feestje zijn. Gelukkig helpt Dees Amsterdam jou door dit vak heen, met professionele begeleiders die weten hoe ze een bijles economie moeten aanpakken.

Economie is een vak waar veel inzicht voor nodig is. Net als wiskunde draait het hier niet alleen om het leren van de begrippen, maar ook vakinhoudelijke inzichten. Onze ervaren en professionele begeleiders hebben veel bijlessen economie gedraaid, en weten precies wat er tijdens een tentamen of examen op tafel komt te liggen. Wat wil je nog meer?

Prettige leeromgeving voor een bijles economie 

Een fijne plek om te leren is minstens net zo belangrijk als de inhoud van de stof. Als jij je als leerling niet op je gemak voelt, zul je merken dat je de stof een stuk minder efficiënt tot je neemt. Om die reden heeft Dees Amsterdam een fijne huiselijke setting ingericht op de locaties in Amsterdam Oost / Centrum. Je komt eerst even tot rust met een kopje koffie of thee en een tosti. Je kletst wat met de begeleiders of andere studenten, voordat het echte werk begint. 

Een bijles economie is ook ‘leren leren’

Tijdens een bijles economie leer je veel over leren. Dees Amsterdam noemt dit ‘leren leren’, en dit gaat veel verder dan de inhoud van het vak. Het gaat namelijk over het maken van mindmappen (hoofd- van bijzaken onderscheiden) en planningen. Dit zijn dingen waar je de rest van je leven nog profijt van hebt!

Denk maar eens na: als je tijdens een bijles economie goed leert plannen, kun je dat over 5, 10 of 15 jaar nog steeds! Goed plannen gaat over het herkennen van prioriteiten, je werkzaamheden opdelen in behapbare stukken, en dit goed te verdelen. Dit is niet alleen handig voor je toekomstige toetsen en examens, maar ook voor je professionele toekomst.

We leren je bij Dees Amsterdam ook om zonder stress te werken. Dit is een direct resultaat van het ‘leren leren’. Dat zit zo: als jij weet hoe je snel en efficiënt kan werken, ben je er van verzekerd dat je binnen de tijd de stof kan leren. Op die manier ervaar je veel minder stress voor je komende toetsen en haal je veel sneller en voldoende resultaat. En dat leer je allemaal bij Dees Amsterdam tijdens een bijles economie!

De leerlingen komen van middelbare scholen zoals: IVKO, Amsterdams Lyceum, Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Barlaeus en Gerrit van der Veen College.

Bijles economie iets voor jou?

Bij Dees Amsterdam geven we bijlessen aan alle jaarlagen en iedere student. We maken geen uitzonderingen, en zijn ervan overtuigd dat we iedereen naar een beter resultaat kunnen tillen. Dit doen we natuurlijk samen met jou. Voor aanvang van de bijles economie zetten we een aantal leerdoelen op. Hiermee ontstaat er een stip op de horizon waar naartoe gewerkt kan worden. Dees Amsterdam heeft een zeer hoog slagingspercentage op persoonlijke leerdoelen, en hier zijn we maar wat trots op!

bijes economie Amsterdam Oost centrum plantage
Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow