Guten Tag!

Bijles Duits

DEES Amsterdam

Garantie op succes

bijles Duits Amsterdam Oost centrum plantage

Bijles Duits

Inschrijven?

Het blijft toch wel lastig met die naamvallen, der-die-das. Bijles Duits bij Dees Amsterdam leert je hoe je dit op een gemakkelijke manier kan onthouden. Ook krijg je weer vertrouwen in jezelf, en snap je waarom het juist ‘der’ moet zijn, en niet ‘die’. Toegegeven: het is best lastig om een taal te leren die niet je eigen moedertaal is. En dat is helemaal niet erg! Fouten maken hoort erbij. Dees Amsterdam leert jou op een effectieve manier de Duitse taal onder de knie te krijgen.

Bij Dees werken begeleiders die verzot zijn op de Duitse taal. Bij Dees Amsterdam weten ze dan ook dit enthousiasme feilloos over te brengen naar de leerlingen die behoefte hebben aan bijles Duits. Als je moeite hebt met de Duitse taal, is het vinden van de juiste motivatie om te leren voor een toets vaak lastig. Gelukkig weten onze begeleiders hier wel raad mee, en slepen jou door alle toetsen heen! 

Een fijne locatie in Amsterdam voor Bijles Duits

Bij Dees Amsterdam zijn we trots op de plek die we voor onze leerlingen hebben gecreëerd. Een huiselijke omgeving in Amsterdam Oost / Centrum, waar we eerst even tot rust komen, voordat het echte werk begint. In onze ervaring is de plek waar bijles Duits wordt gegeven net zo belangrijk als de kwaliteit van de lessen.

Onze ervaren begeleiders weten precies wat er voor nodig is om de leerlingen op de juiste manier te motiveren. Er heerst een sterk begrip dat het niet enkel draait om het stampen van begrippen of het uit het hoofd leren van woorden. Leren hoe de stof opgenomen dient te worden, bijvoorbeeld door het maken van planningen en samenvattingen, krijgt meer aandacht. Dit noemen we ‘leren leren’, en is het uitgangspunt van onze aanpak. 

Onze leerlingen komen van middelbare scholen waaronder: Metis Montessori lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, IVKO, Barlaeus, Amsterdams Lyceum en Gerrit van der Veen College.

Succes gegarandeerd bij Dees Amsterdam

Een trots wapenfeit van Dees Amsterdam is ons zeer hooge succespercentage op de persoonlijke leerdoelen. De leerling staat aan het roer van zijn of haar eigen ontwikkeling. Er worden op voorhand een aantal leerdoelen vastgesteld, waar vervolgens op een gestructureerde manier naartoe wordt gewerkt tijdens de bijles Duits.  Als er behoefte is aan overhoringen, dan is dat mogelijk. De leerling is hier zelf de baas over.

Dees Amsterdam wijst niemand af. Ongeacht je niveau of opleiding, wij geloven erin dat we iedereen kunnen laten slagen. Ook je leerjaar doet er niet toe. Vind je het prettig om met een vriend of vriendin bijles Duits te krijgen? Ook dat is mogelijk. Wel is het belangrijk dat je je aandacht bij de les houdt.  

Wil je eindelijk een voldoende halen op Duits?

De kennis die je tijdens je bijles Duits opdoet, kun je ook meenemen tijdens het leren van andere vakken. Er wordt namelijk veel aandacht gestoken in de manier waarop je moet leren, in plaats van alleen de inhoud van het vak. Op die manier doe je kennis op waar je de rest van je leven nog iets aan hebt.

De lessen zijn zeer gemakkelijk online in te plannen. Onze begeleiders zijn vanwege corona ook online beschikbaar, en kunnen je digitaal ook prima op weg helpen naar een goed cijfer. Benieuwd naar wat Dees Amsterdam voor jou kan betekenen? Wil je eindelijk een voldoende resultaat behalen op Duits, of wellicht nog andere vakken?

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow