Aan de slag!

Bijles Biologie

Hoog slagingspercentage

DEES Amsterdam werkt!

Bijles Biologie

Inschrijven?

Biologie kan best een uitdagend vak zijn, daarom is een bijles biologie nooit een overbodige luxe. Je leert alles over celdeling, fotosynthese (lastig woord!) en ja, ook voortplanting komt aan bod. Biologie is een zeer divers en uitgebreid vak.

De ervaren begeleiders bij Dees Amsterdam weten precies wat er nodig is om jouw cijfers naar een voldoende resultaat te tillen. We kiezen voor een persoonlijke aanpak in onze manier van lesgeven, en weten een leerling altijd op de juiste manier te enthousiasmeren. Daarom ben jij als leerling bij Dees Amsterdam verzekerd van de beste bijles biologie!  

De beste bijles biologie van Amsterdam

Onze locaties in Amsterdam hebben een fijne, huiselijke sfeer. Dit zorgt er voor dat jij je als leerling gelijk op je gemak voelt tijdens je bijles biologie. Dit vinden we erg belangrijk, omdat uit onze eigen ervaringen én uit onderzoek is gebleken dat leerlingen beter presteren in een omgeving waarin ze zich op hun gemak voelen. We beginnen de dag vaak met een tosti, en nemen de tijd om even tot rust te komen. Niet direct hup de boeken in, maar eerst ontspannen en aarden.

Je kunt van Dees Amsterdam verwachten dat de aanpak persoonlijk is, en dat jij als leerling de baas bent. Samen met jou nemen we de stof door, en kijken waar voor jou de valkuilen liggen. Dit nemen we dan mee in je bijles biologie. Moet er meer focus liggen op het leren van begrippen? Dan gaan we hiermee aan de slag. Juist meer aandacht op inzicht en toepassing? Dan helpen we je hierbij. Samen komen we middels bijles biologie tot een mooi voldoende resultaat. Of het nu gaat om je examens, tentamens of een schriftelijke overhoring. Dees Amsterdam werkt!

Leren leren tijdens bijles biologie

Bij Dees Amsterdam zijn we trots op onze ‘leren leren’ aanpak. Dit houdt in dat je niet alleen de stof van het vak onder de knie krijgt, maar dat we je ook bijbrengen hoe je nou precies moet leren. Tijdens de bijles biologie zullen we daarom niet alleen aandacht schenken aan de inhoudelijke stof, maar bijvoorbeeld ook het maken van mindmaps en planningen.

Door het ‘leren leren’ ontvang je kennis die je de rest van je leven nog kan gebruiken, en is dus vakoverstijgend. Want het is immers best belangrijk dat je weet hoé je moet leren. Dit zelf-organiserende gedrag, discipline en ja, zelfs plezier in het leren neem je mee in je verdere leven. Het maken van een uitgebreide planning op de juiste manier komt altijd van pas, en ook het onderscheiden van hoofd- en bijzaken, wat aan bod komt bij mindmaps, is een waardevolle eigenschap om onder de knie te krijgen.

Bijles biologie iets voor jou?

De kennis die je tijdens je bijles Biologie opdoet, kun je ook meenemen tijdens het leren van andere vakken. Er wordt niet alleen aandacht geschonken aan de inhoud van het vak, maar ook de wijze waarop je de stof tot je neemt. 

De lessen zijn zeer gemakkelijk online in te plannen. Onze begeleiders zijn vanwege corona ook online beschikbaar, en kunnen je digitaal ook prima op weg helpen naar een goed cijfer. Benieuwd naar wat Dees Amsterdam voor jou kan betekenen? Wil je eindelijk een voldoende resultaat behalen op biologie, of wellicht nog andere vakken?  

Contact

info@deesamsterdam.nl | 020-2629860

Dees Huiswerkbegeleiding en bijles
Amsterdam Centrum Oost | Plantage Middenlaan / Kerklaan
Follow